Hos Copenhagen Capital arbejder vi for at bidrage til et københavnsk boligmarked med masser af vækst og muligheder for både ejendomsinvestorer og boligsøgende – også dem, som ikke bor permanent i landet. Derfor har vi startet projektet Copenhagen Suites.

Formålet med Copenhagen Suites er at udbyde midlertidige, fuldt møblerede og servicerede boliger for expats, som kommer til Danmark for at arbejde, opleve byen eller studere.

Boligerne ligger spredt ud på centrale beliggenheder rundt omkring i København, og interesserede kan leje sig ind for kortere eller længere perioder.

Hvad er en expat?

Lejeboligerne som udbydes gennem Copenhagen Suites er tiltænkt personer fra andre lande, som bor i Danmark i forbindelse med arbejde eller studier. For det meste er der derfor tale om folk med en professionel eller faglig baggrund, som er i København for en midlertidig periode.

Disse personer kaldes for expats, og er den primære målgruppe for Copenhagen Suites. Det er der er god grund til. Statistikken viser nemlig, at der siden 1992 har været en voldsom stigning i antallet af expats i København – både for store og små virksomheder. Det skyldes blandt andet markedstendenser som:

  • Øget globalisering, hvor flere udenlandske virksomheder åbner afdelinger i Danmark
  • Global urbanisering, hvor flere og flere søger mod byerne
  • En generel vækst i tilflyttere til København med en forventet stigning på 15% i løbet af de næste tyve år

Der er altså et stærkt statistisk fundament for at satse på expats som målgruppe for Copenhagen Capitals boligprojekt. Vi ser det derfor som et stærkt ejendomsinvesteringsprojekt med masser af mulighed for vækst. Men også som et socialt projekt med fokus på at tilbyde bæredygtige løsninger og midlertidige hjem for personer, som kommer til byen for at bidrage til vækst og udvikling.

Centrale og servicerede boliger for udenlandske tilflyttere

Boligerne hos Copenhagen Suites er såkaldte “serviced apartments”. Formålet med at tilbyde servicerede lejligheder frem for en tom lejebolig er blandt andet, at vi ønsker at skabe en hjemlig følelse for vores lejere.

Derfor er alle boligerne møblerede lejligheder. Indretningen har fokus på at dække alle de basale nødvendigheder som seng, sengetøj, køkkenudstyr, sofa, spiseplads, hårde hvidevarer. Det handler dog langt fra kun om praktik. Al indretning holder sig til den minimalistiske skandinaviske stil for at skabe en indbydende og afslappende stemning.

Derudover medfølger en masse andre fordele. Fordelene skal både gøre lejernes liv nemmere og skabe en større følelse af hjemlighed. Blandt andet er der i de fleste lejligheder installeret chromecast, vaskesøjle og hårtørrer. Desuden tilbydes lejerne muligheden for at tilkøbe en internetforbindelse og rengøring.

Eksempler på Copenhagen Suites lejemål i København

Alle ejendomsinvesteringer i forbindelse med Copenhagen Suites er foretaget med fokus på at skabe de optimale rammer for vores serviced apartments. Derfor er alle lejemål i København også placeret på centrale, interessante eller hyggelige steder i byen.

Alligevel er vores lejlighederne også forskellige – både med hensyn til geografi og planløsning. Det giver flere valgmuligheder for de expats, som søger boligløsninger gennem projektet. Her viser vi nogle eksempler på forskellige lejemål hos Copenhagen Suites.

Penthouse i Købmagergade

Ligesom de andre lejemål er denne lejlighed smukt og minimalistisk indrettet med skandinavisk design af høj kvalitet. Desuden er lejligheden helt centralt beliggende i Købmagergade – et stenkast væk fra Strøget.

Lejligheden skiller sig også ud ved at have en lækker tagterrasse, hvor man kan nyde solen og byens skyline.

Villalejlighed i Hellerup

Dette lejemål er en del af en smuk gammel villa i rolige og hyggelige Hellerup. Lejligheden består af flere soveværelser, og derfor egner den sig godt til en familie eller en større gruppe af expats.

Lejligheden er indrettet med alt nødvendigt inventar og med muligheden for at tilkøbe services som rengøring.

Copenhagen Suites sætter fokus på lejernes behov

Det er ikke uden grund, at boligerne i dette projekt er indrettet som fuldt funktionelle hjem. For at skabe en boliginvestering, der har det største potentiale både nu og i fremtiden, har vi med Copenhagen Suites bevidst valgt lejergruppens behov som vores primære fokus.

Ved at akkommodere de specifikke ønsker hos expats, som kommer til København for en længere eller kortere periode, håber vi på at kunne tilbyde en af de absolut nemmeste og bedste rehousing-løsninger. På den måde forventer vi at se en voksende kundegruppe i takt med den stigende tilflytning til byen fra udlandet.

Behov hos expats i København

Som udlænding der flytter til byen for en kortere eller længere periode, har du ikke nødvendigvis de samme krav og ønsker som en fastboende dansker, der skal finde et nyt lejemål. Som et led i vores arbejde med Copenhagen Suites, har vi derfor defineret en række behov hos expats:

  • De vil gerne have et hjem – ikke bare et værelse eller en lejlighed
  • De vil gerne undgå at bruge tid på administration
  • De vil gerne undgå høje flytteomkostninger (fx at skulle fragte møbler fra hjemlandet eller købe nye)
  • Vil have frihed og ro til at dedikere sig til deres arbejde, studie eller sociale liv

Disse behov bliver i et stor omfang imødekommet af de servicerede lejligheder gennem Copenhagen Suites. Vi arbejder desuden hele tiden på at udvikle og nytænke konceptet, så det bliver endnu mere brugervenligt.

Invester i Copenhagen Suites gennem Copenhagen Capital

Copenhagen Suites er et projekt, som er udviklet og drevet af Copenhagen Capital. Konceptet er udviklet med henblik på at få mest muligt ud af vores ejendomsinvesteringer og samtidig skabe værdi for vores lejere. På den måde repræsenterer det ganske fint vores generelle filosofi, når det kommer til vores arbejde med ejendomsinvestering.

Sådan arbejder Copenhagen Capital

Copenhagen Capital investerer i ejendomme, som efterfølgende lejes ud.

Vi har stor fokus på kvaliteten i alle vores investeringer. Derfor har vi meget specifikke udvælgelseskriterier for de boliger, vi vælger at købe. Alle ejendomme skal gennem en lang udvælgelsesproces, hvor de vurderes ud fra aspekter som generel stand, beliggenhed og udlejningsmuligheder.

Vi har også løbende fokus på modernisering og energioptimering i vores boliger – det sidste kan du læse mere om i denne artikel.

På den måde arbejder vi på at skabe et sundt økonomisk kredsløb, hvor ejendomme stiger i værdi på baggrund af vores renoverings- og udlejningstiltag.

Muligheder for at investere i projektet

Du kan blive en del af Copenhagen Capital og ikke mindst Copenhagen Suites-projektet ved at købe dig ind som investor via vores aktier. Afhængigt af typen af aktier, som du investerer i, kan du få del af det årlige overskud og endda få medbestemmelse via stemmeret til vores årlige generalforsamling.

Hvis du finder det interessant at blive en del af vores arbejde med boliginvestering og udlejning i Københavnsområdet, er det altså gennem aktiekøb, at du skal investere dig.

Vi tilbyder to typer af aktier i Copenhagen Capital. Inden du køber dig ind, er det en god idé at sætte dig ind i forskellene på dem. Det kan du læse mere om her.

Er du interesseret i at følge med i udviklingen hos Copenhagen Suites og vores andre investeringsprojekter? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her – vi sørger for at holde dig regelmæssigt opdateret.