Bestyrelse


Henrik Oehlenschlæger, bestyrelsesformand

Henrik Oehlenschlæger (f. 1954) er advokat og medindehaver af Rialtoadvokater. Henrik Oehlenschlæger er medlem af advokatrådet og er blandet andet bestyrelsesmedlem i Advokater med ejendomsadministration og Trepko A/S.

Lars Kallestrup, bestyrelsesmedlem

Lars Kallestrup (f. 1960) er uddannet Cand.Oecon. Lars Kallestrup har en lang ledelseserfaring fra den internationale fødevare- og beautyindustri som CFO, CEO og ejer. Lars Kallestrup har ligeledes en 10 årig erfaring fra ejendomsbranchen. Lars Kallestrup sidder i bestyrelsen for Bisca Holding A/S og er tilknyttet Konsulentvirksomheden Nextt Management A/S.

Lisbeth Bak, bestyrelsesmedlem

Lisbeth Bak er uddannet jurist og advokat og har arbejdet mere end 25 i år i den finansielle sektor. Hun er tilknyttet den juridiske afdeling i Copenhagen Capital A/S. Tidligere har hun blandt andet arbejdet i Danica Pension (juridisk afdeling og direktionssekretariatet) og i Danske Bank (direktionssekretariatet og bestyrelsessekretariatet).

Direktion


Christian Lønberg, Direktør

Christian Rossing Lønberg er uddannet HD i finansiering og har frem til 1996 arbejdet i den finansielle sektor. Christian Rossing Lønberg har yderligere uddannet sig til ejendomsmægler (ikke aktiv) og arbejdet investering i og udvikling af ejendomme i mere end 20 år og har derfor stor erfaring og et bredt erhvervsmæssigt netværk.

Email: cl@copenhagencapital.dk

Gitte Midtgaard, Direktør 

Gitte R. Midtgaard uddannet Cand. Merc. Aud. i 2011 og har mange års erfaring med revision og controling fra bl.a. Ernst & Young og BRF Kredit A/S.

Email: gm@copenhagencapital.dk