Bestyrelse


Henrik Oehlenschlæger, bestyrelsesformand

Henrik Oehlenschlæger (f. 1954) er advokat og medindehaver af Rialtoadvokater. Henrik Oehlenschlæger er medlem af advokatrådet og er blandet andet bestyrelsesmedlem i Advokater med ejendomsadministration og Trepko A/S.

Lars Kallestrup, bestyrelsesmedlem

Lars Kallestrup (f. 1960) er uddannet Cand.Oecon. Lars Kallestrup har en lang ledelseserfaring fra den internationale fødevare- og beautyindustri som CFO, CEO og ejer. Lars Kallestrup har ligeledes en 10 årig erfaring fra ejendomsbranchen. Lars Kallestrup sidder i bestyrelsen for Bisca Holding A/S og er tilknyttet Konsulentvirksomheden Nextt Management A/S.

Hans August Lund, bestyrelsesmedlem

Hans August Lund (f. 1977) er uddannet cand.polit. Hans August Lund har erfaring indenfor investment banking og capital markets blandt andet gennem ansættelse hos Goldman Sachs og har nu stiftet H.A.L Holding ApS med investeringer inden for ”food & beverage” samt ejendomme.

Egil Rindorf, bestyrelsesmedlem

Egil Rindorf (f. 1953) er finansielt uddannet og har en mangeårig karriere i betydende danske banker samt i Erhvervsstyrelsen. Egil Rindorf er nu selvstændig og er bl.a. bestyrelsesmedlem i Lasso X ApS.

Direktion


Christian Lønberg, Direktør

Christian Rossing Lønberg er uddannet HD i finansiering og har frem til 1996 arbejdet i den finansielle sektor. Christian Rossing Lønberg har yderligere uddannet sig til ejendomsmægler (ikke aktiv) og arbejdet investering i og udvikling af ejendomme i mere end 20 år og har derfor stor erfaring og et bredt erhvervsmæssigt netværk.

Email: cl@copenhagencapital.dk

Gitte Midtgaard, Direktør 

Gitte R. Midtgaard uddannet Cand. Merc. Aud. i 2011 og har mange års erfaring med revision og controling fra bl.a. Ernst & Young og BRF Kredit A/S.

Email: gm@copenhagencapital.dk