Bestyrelse


Henrik Oehlenschlæger, bestyrelsesformand

Henrik Oehlenschlæger (f. 1954) er advokat og medindehaver af Rialtoadvokater. Henrik Oehlenschlæger er medlem af advokatrådet og er blandet andet bestyrelsesmedlem i Advokater med ejendomsadministration og Trepko A/S.

Lars Kallestrup, bestyrelsesmedlem

Lars Kallestrup (f. 1960) er uddannet Cand.Oecon. Lars Kallestrup har en lang ledelseserfaring fra den internationale fødevare- og beautyindustri som CFO, CEO og ejer. Lars Kallestrup har ligeledes en 10 årig erfaring fra ejendomsbranchen. Lars Kallestrup sidder i bestyrelsen for Bisca Holding A/S og er tilknyttet Konsulentvirksomheden Nextt Management A/S.

Hans August Lund, bestyrelsesmedlem

Hans August Lund (f. 1977) er uddannet cand.polit. Hans August Lund har erfaring indenfor investment banking og capital markets blandt andet gennem ansættelse hos Goldman Sachs og har nu stiftet H.A.L Holding ApS med investeringer inden for ”food & beverage” samt ejendomme.

Egil Rindorf, bestyrelsesmedlem

Egil Rindorf (f. 1953) er finansielt uddannet og har en mangeårig karriere i betydende danske banker samt i Erhvervsstyrelsen. Egil Rindorf er nu selvstændig og er bl.a. bestyrelsesmedlem i Lasso X ApS.

Direktion


Lars Falster, Direktør 

Lars Falster har mangeårig erfaring fra den finansielle branche, og har bl.a. været chef for ejendomsfinansiering i Jyske Bank og head of property finance i FIH Erhvervsbank.

Email: lf@copenhagencapital.dk