Bestyrelse og direktion

Christian Rossing Lønberg

Bestyrelsesformand

Christian Rossing Lønberg (mand, f. 1967) er uddannet HD i finansiering og har erhvervsmæssig baggrund i den finansielle sektor. Han har betydelig erfaring som investor og rådgiver indenfor ejendomsinvesteringer i mere end 25 år og har været ansvarlig for ejendomstransaktioner og udvikling i Copenhagen Capital A/S siden etableringen i 2014.

Hans August
Lund

Bestyrelsesmedlem

Hans August Lund (mand, f. 1977) er uddannet Cand.polit. og har erhvervsmæssig erfaring fra sin tid som direktør i Goldman Sachs i London. Han arbejder i dag som økonom og investor med særlig erfaring inden for ejendomsinvestering, food & beverange og sustainability. 

Paul Wissa
Hvelplund

Bestyrelsesmedlem

Paul Wissa Hvelplund (mand, f. 1967) er uddannet Cand.merc. i erhvervsøkonomi og ledelse og Gemmolog. Han driver egen ure- og smykkeforretning i København (2. generation) gennem Hvelplund Watches & Jewellery. Paul er derudover ejendomsinvestor i Storkøbenhavn.

Sarah-Alice N.J. Skade-Rasmussen

Bestyrelsesmedlem

Sarah-Alice N.J. Skade-Rasmussen (kvinde, f. 1982) er uddannet Cand.merc. i finansiering og strategisk management. Hun arbejder som ansvarlig for TV2 Play BTB og partnerships og har med afsæt i en periode som management konsulent hos Bain Nordic arbejdet med digital innovation og strategi.

Rasmus
Greis

Direktion

Rasmus Greis (f. 1988) uddannet cand.merc. (FSM) & CEMS MIM ved CBS, har arbejdet for Copenhagen Capital A/S siden august 2017. Har bl.a. haft ansvaret for etableringen og opbygningen og salget af Copenhagen Suites ApS samt udviklingen af koncernens ejendomme.