Bestyrelse


Christian Rossing Lønberg, bestyrelsesformand

Christian Rossing Lønberg (mand, f. 1967) er uddannet HD i finansiering og har erhvervsmæssig baggrund i den finansielle sektor. Han har betydelig erfaring som investor og rådgiver indenfor ejendomsinvesteringer i mere end 25 år og har været ansvarlig for ejendomstransaktioner og udvikling i Copenhagen Capital A/S siden etableringen i 2014.

Hans August Lund, bestyrelsesmedlem 

Hans August Lund (mand, f. 1977) er uddannet Cand.polit. og har erhvervsmæssig erfaring fra sin tid som direktør i Goldman Sachs i London. Han arbejder i dag som økonom og investor med særlig erfaring inden for ejendomsinvestering, food & beverange og sustainability. August været i bestyrelsen for Copenhagen Capital A/S i 2018 og 2019.

Paul Wissa Hvelplund, bestyrelsesmedlem 

Paul Wissa Hvelplund (mand, f. 1967) er uddannet Cand.merc. i erhvervsøkonomi og ledelse og Gemmolog. Han driver egen ure- og smykkeforretning i København (2. generation) gennem Hvelplund Watches & Jewellery. Paul er derudover ejendomsinvestor i Storkøbenhavn.

Sarah-Alice N.J. Skade-Rasmussen, bestyrelsesmedlem 

Sarah-Alice N.J. Skade-Rasmussen (kvinde, f. 1982) er uddannet Cand.merc. i finansiering og strategisk management. Hun arbejder som ansvarlig for TV2 Play BTB og partnerships og har med afsæt i en periode som management konsulent hos Bain Nordic arbejdet med digital innovation og strategi.

Egil Rindorf, suppleant

Egil Rindorf (f. 1953) er finansielt uddannet og har en mangeårig karriere i betydende danske banker samt i Erhvervsstyrelsen. Egil Rindorf er nu selvstændig og er bl.a. bestyrelsesmedlem i Lasso X ApS.

Direktion


Rasmus Greis

Rasmus Greis (f. 1988) uddannet cand.merc. (FSM) & CEMS MIM ved CBS, har arbejdet for Copenhagen Capital A/S siden august 2017. Har bl.a. haft ansvaret for etableringen og opbygningen og salget af Copenhagen Suites ApS samt udviklingen af koncernens ejendomme, ikke mindst ombygningen af den fredede ejendom i Læderstræde 11, København K fra kontorer til boliger.