aktionærportalen

Som aktionær har du mulighed for at benytte dig af selskabets aktionærportal, hvor du bl.a. kan se din beholdning af aktier i Copenhagen Capital A/S og dit VP-depot. Hvis du indtaster din email og gemmer oplysningen, vil Copenhagen Capital i fremtiden være i stand til at kommunikere med dig elektronisk. Aktionærportalen kan også benyttes ved tilmelding og afgivelse af fuldmagt i forbindelse med generalforsamlinger.

Adgang
Navnenoterede aktionærer har adgang til aktionærportalen. Adgangskoden tilsendes med brev til aktionærer der tilmelder sig med oplysning af VP-depotnummer under ‘bestil adgangskode’ på aktionærportalen. Adgangskoder administreres af aktiebogfører mens navnenoteringen foretages i aktionærens eget pengeinstitut.

Glemte adgangskoder og login
Glemte eller mistede adgangskoder kan bestilles ved at klikke ind på aktionærportalen via link her på siden. Nederst i aktionærportalens login-billede kan anmodning om fremsendelse af adgangskode gives, når depotnummeret angives. Aktiebogsfører vil herefter fremsende en ny adgangskode.